Шефовете на ЦРУ Уилям Бърнс и на Пентагона - Лойд

...
 Шефовете на ЦРУ Уилям Бърнс и на Пентагона - Лойд
Коментари Харесай

Респектираща делегация на САЩ лети за Абу Даби. Отговорът на Путин

 

Шефовете на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс и на Пентагона - Лойд Остин, държавният секретар Блинкен, някогашният първи посланик Джон Кери са единствено част от внушителната американска делегация, водена от вицепрезидента Камала Харис, която отива в Обединените арабски емирства във връзка със гибелта на президента на ОАЕ шейх Халифа Бин Зайед Ал Нахаян, оповестява ТАСС,

По думите на вицепрезидента, визитата би трябвало да засвидетелства за " желанието на Съединени американски щати да укрепи връзките с Обединените арабски емирства ".

По време на американската аудиенция е планувана среща в Абу Даби с новия президент на ОАЕ Мохамед Бин Зайед Ал Нахаян, който в събота бе определен единомислещо.

В същото време съветският президент Владимир Путин изпрати обръщение, с което поздрави Мохамед Ал Нахаян за избирането му за президент на ОАЕ..

" Сигурен съм, че Вашето управление ще ускори още повече другарските ни връзки и взаимноизгодното съдействие. Очаквам с неспокойствие да продължим нашия градивен разговор и взаимната ни работа по интернационалните въпроси ", се споделя в известието, представено от международните медии. Наскоро Мохамед Ал Нахаян посети Москва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР